Huidverbetering

Volgens de laatste trends en ontwikkelingen heeft Medskin Clinic verschillende huidverbeterende behandelingen beschikbaar.

Deze behandelingen zijn intensief met soms wat downtime, de focus is gericht op het versnellen van de celdeling, stimulatie van collageen productie en de aanmaak van elastine, waardoor de huid strakker en steviger wordt.

Behandelingen

De behandelingen zijn los inzetbaar waardoor de huid voorzien zal zijn van een intense boost en een mooie Glow. Kies je voor optimale huidverbetering, dan adviseren wij deze behandelingen in kuurvorm af te nemen. Een kuur bestaat uit 3 of 6 behandelingen, in een relatieve korte periode.

(Bij afname kuur ontvang je een  korting van 10- 20%)

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een populaire huidverbeteringsbehandeling die wordt gebruikt om de textuur en helderheid van de huid te verbeteren. Deze behandeling maakt gebruik van een speciale machine die kleine kristallen op de huid blaast om de bovenste laag van de huid te exfoliëren. Dit helpt om de dode huidcellen te verwijderen en de huid te vernieuwen. Microdermabrasie kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, acne-littekens, verkleuringen en andere huidproblemen.

Hydrafacial

Een zeer effectieve behandeling met unieke, krachtige serums. De serums spoelen de poriën en bovenste huidlagen schoon, verweken de dode huidcellen en onzuiverheden. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd met krachtige antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Microneedling

Een intensieve huidbehandeling waarbij er minuscule kanaaltjes in de huid worden gemaakt, met als doel:  de collageen productie en de aanmaak van elastine te stimuleren. Tegelijkertijd worden serums met krachtige ingrediënten  de huid ingesluisd, de huid wordt strakker, sterker en steviger.

MeLine

MeLine is een kuur van 3 behandelingen waarmee elke vorm van pigmentatie drastisch vermindert wordt. De kuur bestaat uit twee masker peeling behandelingen, één microneedling behandeling en een pakket ondersteunende thuisproducten. Naast het behandelen van pigmentatie werkt de MeLine methode ook sterk huidverjongend.

2B Biopeeling

Activeert het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten van de biopeeling laten microscopische vezeltjes achter in de huid, deze vezeltjes zorgen voor een celdeling waardoor de huid aanzienlijk verbeterd wordt. De doorbloeding wordt gestimuleerd, de huid wordt sterk gezuiverd en de afvalstoffen worden afgevoerd.

Vragen?

Heb je nog vragen? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek word je uitgebreid voorzien van alle informatie over de behandeling

WAAROM DE GENLTEMAX PRO LASER?
 
  • Veilig haar verwijderen voor alle haar- en huidtypen 
  • Efficiënte technologie, dus minder behandelingen nodig
  • Krachtige lasers, dus snellere behandeling
  • Vrijwel pijnloos ontharen dankzij het unieke Zimmer cryo 7 koelingssysteem