Laserontharing

Een mooie, gladde huid zonder ongewenste haargroei?
MedSkin Clinic werkt met de Candela Gentlemax Pro, de gouden standaard voor laserontharing. Deze snelle en krachtige laser is de absolute top in laser ontharen. Zo kan jij weer genieten van een haarvrije huid!

De GentleMax Pro

De Gentlemax Pro combineert het beste van 2 systemen: De Alexandrite laser (755nm) en de Nd-YAG (1064nm). Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om huidtype 1 t/m 6 en zelfs de fijnste haartjes, veilig en effectief te behandelen. De Alexandrite laser is geschikt voor de lichtere huidtypen en de Nd-YAG wordt ingezet bij de gepigmenteerde huiden.

Wereldwijd de gouden standaard voor laserontharing en geschikt voor alle huidtypen en tinten.

Hoe werkt laserontharing?

Laserontharing is een permanente methode om ongewenst haargroei te verwijderen. De Gentlemax Pro produceert een krachtige lichtpuls, de energie van deze lichtpuls wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte.
De eiwitten in de haarzakjes worden vernietigt waardoor het haarzakje afsterft en er geen nieuwe haar meer kan groeien.

In combinatie met de Gentlemax Pro beschikt MedSkin Clinic over een uniek koelingssysteem: de Zimmer Cryo 7 De Zimmer Cryo 7 produceert een continue luchtstroom op de huid zonder dat de laserstraal beïnvloed wordt.
Tevens wordt de omliggende huid gekoeld, waardoor de laserbehandeling nagenoeg als pijnloos wordt ervaren. Zo weet je zeker dat je kunt deelnemen aan een fijn en comfortabele laserontharing behandeling.

Twijfel je nog over deze behandeling? Boek dan nu een vrijblijvend intakegesprek met gratis proefbehandeling. Zo weet je zeker dat je voorbereid het proces in kunt gaan.

Gratis Intake

WAAROM DE GENLTEMAX PRO LASER?

  • Veilig haar verwijderen voor alle haar- en huidtypen 
  • Efficiënte technologie, dus minder behandelingen nodig
  • Krachtige lasers, dus snellere behandeling en betere resultaten
  • Vrijwel pijnloos ontharen dankzij het unieke Zimmer cryo 7 koelingssysteem

Heb je last van ongewenste haargroei in het gezicht of de hals?

Klik hier