Elektrisch Ontharen

Ben je het zat om constant te scheren of waxen? Wil je een langdurige oplossing voor ongewenst haar, maar liever niet laserontharen? Bij MedSkin Clinic begrijpen we jouw wensen. Onze elektrische ontharing is dé oplossing voor een gladde, haarvrije huid.

Waarom elektrisch ontharen bij MedSkin Clinic?

Ons ervaren team van specialisten staat klaar om jou te begeleiden naar een haarvrije toekomst. Onze geavanceerde technologie zorgt voor een vrijwel pijnloze ervaring met blijvende resultaten. We begrijpen dat elke huid anders is. Daarom bieden we behandelingen op maat. Daarnaast werken we bij MedSkin Clinic met de hoogste veiligheidsnormen, zodat jij met een gerust hart behandeld kunt worden. Het is fijn om te weten dat wij bij Medskin Clinic gecertificeerd zijn bij het Skinregister en Anbos. Zo weet je zeker dat je altijd op een goede juiste manieren behandeld wordt.

Klaar om afscheid te nemen van ongewenst haar? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe MedSkin Clinic jou kan helpen stralen zonder de zorgen van ontharen.

Hoe werkt elektrisch ontharen?

Elektrisch ontharen wordt uitgevoerd doormiddel van thermolyse (warmte) Tijdens deze procedure wordt een fijne naald in de haarfollikel geplaatst. De fijne naald verwarmd de follikel waardoor deze wordt vernietigd en er geen nieuwe haar meer terug kan groeien. Dit betekent dus dat je langdurig kan genieten van een haarloze huid. Zou jij graag een haarvrije huid willen hebben van ongewenste haren? Dan kan je hier contact voor opnemen met ons!

Contact opnemen

Voordelen van
Elektrisch Ontharen

Als je op zoek bent naar een permanente oplossing die geschikt is voor verschillende haartypes en huidtinten, dan is elektrisch ontharen een methode die je zeker moet overwegen. Met elektrisch ontharen zorgen we ervoor dat ongewenste haren permanent wegblijven! Zo kan jij genieten van een haarvrije huid. We leggen je graag de voordelen uit.